24.8 C
Prizren
E enjte, 18 Gusht, 2022

Zboger i zhgënjyer me Komunën e Prizrenit

Samuel ZbogerTelashet që i ka Zyra e Bashkimit Evropian në Prishtinë me Komunën e Prizrenit sa i përket çështjes së Kompleksit Evropian , që është një investim i përbashkët i këtyre dy institucionave është bërë publik nga përfaqësuesi special i BE-së në Kosovë, Samuel Zboger .

“Përvojën e mirë të bashkëpunimit që kemi pasur më “Dokufestin” , për fat të keq nuk mund të them se e kemi pasur edhe me Komunën sa i përket menaxhimit të kësaj hapësire që ua kemi dedikuar qytetarëve të Prizrenit”, ka thënë Zboger.

Drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Sadik Paçarizi ndërkaq nuk ka kundërshtuar zhgënjimin e Zbogerit.

“Ndonëse është kompleks në qendër të qytetit nuk ka qenë e lehtë që të vihet deri këtu. Megjithatë disai ia kemi arritur dhe shpresoj se tani e tutje të shfrytëzohet në mënyrë të mirë”, tha Paçarizi./Koha Ditore/

Më Shumë

Lajmet e Fundit