Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • LV – LDK po përpiqen ta fitojnë në tavolinë atë që nuk e fituan në zgjedhje
  • Nëse shkohet në zgjedhje të reja, PAN-i në qeveri e LV e LDK në opozitë
  • Haradinaj: Dy vjet qeverisje e sfiduar – ndalova ndarjen, ktheva ligjshmërinë dhe forcova ekonominë
  • Piraj: Nëse nuk eliminohet burokracia dhe korrupsioni s’do të ketë ndryshime në ekonomi
  • Universiteti ‘Ukshin Hoti’ është mobilizuar për përmbushjen e rekomandimeve për riakreditim
  • Yagcilar: Nuk do të jem pjesë e Qeverisë, sa më shpejt të formohen institucionet
  • Baraliu: Mosformimi i koalicionit është zhgënjyes e për keqardhje, zgjedhjet të papërballueshme

© 2019 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost