Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Rahovec: Vërshimet “rrëmbejnë” një person (VIDEO)
  • Komuna e Rahovecit në gjendje gatishmërie për vërshimet
  • Aksion pastrimi dhe protestë në Qendrën Historike të Prizrenit
  • Nxënësit ndihmohen të krijojnë vizionin për hapësirën eko-miqësore në Prizren
  • Në disa lagje të Prizrenit nuk do të ketë uji
  • Veteranët kroatë “pushtojnë” Prizrenin me motoçikleta (FOTO/VIDEO)
  • Paraburgim për dy persona në Prizren

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost