23.8 C
Prizren
E premte, 19 Korrik, 2024

Prizren, 7 aktakuza kundër 7 personave, për vepra të ndryshme penale

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se, nga prokuroritë Themelore janë ngritur dyzetenëntë (49) aktakuza, kundër pesëdhjetetre (53) personave për vepra të ndryshme penale,  janë ndaluar dymbëdhjetë (12) persona të dyshuar në kohëzgjatje prej 48 orësh dhe janë parashtruar gjashtë (6) kërkesa për caktimin e masës se paraburgimit.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar pesë (5) persona, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre (3) personave dhe ka ngritur tridhjetekatër (34) aktakuza kundër tridhjeteshtatë (37) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 orë dy (2) persona të dyshuar, si dhe pranë gjykatës kompetente ka parashtruar dy (2) kërkesa për caktim të paraburgimit kundër dy (2) të pandehurve. Ndërsa, nga kjo prokurori janë ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Pejë, gjashtë 24 orëve të fundit ka ndaluar me urdhër të prokurorit të shtetit katër (4) persona për 48 orë nën dyshimin se ka kryer veprën penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për paraburgim, kundër një (1) personi dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar një (1) person.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit për një (1) person, si dhe ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1) personi.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër shtatë (7) personave për vepra të ndryshme penale.

Më Shumë

Osmani, mërgimtarëve: Jeni zemra dhe shpirti i Kosovës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, përmes një videoje të postuar në rrjetet sociale ka disa pjesë të Kosovës, duke kërkuar nga mërgimtarët që të...

Policia në Prizren me aksion kundër keqpërdorimit të fëmijëve lëmosh-kërkues

Gjatë muajve të nxehtë, korrik e gusht, policia e rajonit në Prizren ka paraparë plan të veçantë të trajtimin e lëmosh-kërkuesve e sidomos lëmosh-kërkuesve...

Lajmet e Fundit