10.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

“Blloku”: I gëzohem autostradës së dytë që do ta ndërtojë Bechtel’i

ramushi, limaj  mustafa

( E plotësuar) “Koalicioni LAN i gëzohet autostradës për Shkup dhe do të përkrahë këtë projekt Koalicioni LDK-AAK-NISMA mohon të ketë përmendur ndonjë projekt të veçantë për rishikim, siç është raportuar në media të caktuara”, thuhet në komunikatën e tyre.

Koalicioni LAN i gëzohet autostradës për Shkup dhe do të përkrahë këtë projekt.

Megjithatë, insistojmë në ndaljen e marrjes se vazhdueshme të vendimeve të qeverisë në largim, të cilat po e dëmtojnë vendin. –

 

‘Blloku’: Do të rishikohen dhe anulohen vendimet e qeverisë në largim

Koalicioni i bllokut opozitar, LDK-AAK-NISMA, përmes një kumtese të lëshuar sot në mëngjes, ka thënë se të gjitha vendimet e fundit të qeverisë në largim do të jenë subjekt i rishikimit dhe anulimit, kur ata të krijojnë qeverinë.

“Koalicioni LDK-AAK-NISMA edhe njëherë shprehë shqetësimin për vendimet që qeveria në largim vazhdon t’i marrë. Këto vendime janë të dëmshme dhe të çuditshme, dhe të gjitha do të jenë subjekt i rishikimit dhe anulimit”, thuhet në komunikatën e koalicionit LDK-AAK-NISMA, pa dhënë ndonjë detaj se për cilat vendime të Qeverisë bëhet fjalë.

Më Shumë

Lajmet e Fundit