16.8 C
Prizren
E premte, 22 Shtator, 2023

Gjykata në Prizren dënon dy vjedhës me burg e gjobë

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarve me iniciale D.H. dhe S.Z që të dy nga Prizreni, për shkak se kanë kryer veprën penale vjedhje.

Pas pranimit të fajësisë nga ana e të akuzuarve me iniciale D.H. dhe S.Z. nga Prizreni, gjykata i ka shpallur fajtorë dhe i ka dënuar, të akuzuarin me iniciale D.H. me dënimin me gjobë në shumën prej 500 (pesëqind ) euro, si dhe dënimin me burgim në kohëzgjatje prej 1 (një) viti, ndërsa të akuzuarin me iniciale S.Z. me dënim me gjobë në shumën 300 (treqind) euro.

Më 31 gusht të vitit 2016,rrethe orës 06:00, në Prizren, në shtëpinë e të dëmtuarës me iniciale S.I. , derisa ajo ka qenë në gjumë bashkë me fëmijët e saj, D.H vjedh dy telefona me vlerë prej 440 euro dhe një tabletë në vlerë prej 180 euro, me ç’rast të dëmtuarës i shkakton dëme të konsiderueshme materiale, ndërsa i akuzuari me iniciale S.Z. në fillim të muajit shtator të vitit 2019, në Prizren blen një telefon dhe një tabletë në shumën prej 50 euro, të cilat ishin pronë e të dëmtuarës iniciale S.I.

Universiteti i Hildesheim/Hannover shpalos ofertën e studimit për maturantët e “Loyola-Gymnasium”

Në kuadër të informimit lidhur me orientimin profesional dhe mundësitë e studimit në Universitetin Hildesheim/Hannover në Gjermani, sot, para maturantëve të “Loyola-Gymnasium”, ofertën e...

14 të vdekur nga rrëzimi i avionit në Brazil

Një aeroplan me turistë është rrëzuar në Barcelos të Brazilit, duke lënë të vdekur 14 persona. Kryetari i bashkisë së qytetit konfirmoi aksidentin për CNN...

Lajmet e Fundit