16.8 C
Prizren
E premte, 12 Prill, 2024

“Guraziu” në Prizren, me 20 vjet përvojë pune në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes

Ndërmarrja “Guraziu” është specializuar në vendosjen e dyerve, laminatit, parketit, kuzhinave dhe dhomave të fjetjes.

Pronari, Arton Guraziu, ka një përvojë prej 20 vjetësh.

Adresa e ndërmarrjes është Rr. “Ismail Kryeziu” në Prizren, dhe numrat e telefonit janë 049611210 dhe 044349893.

Mund të jetë një imazh i derë rrëshqitësePërshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.Mund të jetë një imazh i derë rrëshqitëse

Më Shumë

“Gratë e Trojës” udhëtojnë në Prizren për të treguar fatin e tyre përmes thirrjeve për paqe

“Gratë e Trojës”, më 15 prill, 2024, do të prezantojnë para publikut një udhëtim të tragjedisë njerëzore, nga Troja në ditët e sotme, dhe...

Si bëhet kënga rome

Poezi nga Kujtim Paçaku Merre një grusht dhimbjeje Shto ca pika loti! E pak pluhur rrugësh të pasosura Pak aromë stinësh të harruara Në fund I shton erëza djegëse dashurie Dhe...

Lajmet e Fundit