14.8 C
Prizren
E enjte, 1 Qershor, 2023

Ja përbërja e Kryesisë së re të LDK-së në Suharekë

Në Kuvendin e rregullt zgjedhor të Degës së LDK-së në Suharekë, i cili u mbajt të premten e kaluar, ku Sali Asllanaj u zhgjodhë Kryetar i Degës së LDK-së në Suharekë, gjithashtu është zgjedhur edhe Kryesia e re e LDK-së në Suharekë, me këtë përbërje :

Sali Asllanaj

Nexhat Ramadani

Kimete Bytyqi

Shaqir Kryeziu

Avdyl Sopaj

Ardian Shala

Rexhep Kuqi

Alban Berisha

Halil Morina

Gëzim Kryeziu

Luljeta Baraliu

Shefket Kolgeci

Vitor Markaj

Milit Elshani

Refki Gega

Bexhet Kuqi

Kushtrim Kicaj

Shaqir Mala

Milazim Zenelaj

/therandapost/

Më Shumë

Filloi deratizimi në Prizren

Në kuadër të realizimit të projektit “Dezisektimi, dezinfektimi dhe deratizimi i qytetit të Prizrenit”, të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, sot filloi...

Prizren, 21 aktakuza kundër 24 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se nga prokuroritë Themelore janë ngritur gjashtëdhjetenëntë (69) aktakuza kundër shtatëdhjetenëntë (79) personave, për vepra të ndryshme penale. Ndërsa,...

Parashikimi i motit

Lajmet e Fundit