18.8 C
Prizren
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Këto fshatra të Dragashit nuk do të kenë rrymë

25.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Rapqa me kod: 30036009 nga ora 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Më Shumë

Ministria e Shëndetësisë miraton listën zyrtare të çmimit të barnave

Ministria e Shëndetësisë ka miratuar listën zyrtare të çmimeve të produkteve medicinale pas propozimit të komisionit përkatës. Ky vendim ka hyrë në fuqi më 15.05.2024,...

Policia shqipton mbi 2 mijë e 155 gjoba në trafik brenda 24 orëve

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 2155 gjoba në trafik. Sipas policisë, gjatë kësaj periudhe kohore janë evidentuar...

Lajmet e Fundit