13.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Malësorë shqiptarë në perandorinë turke

Kjo fotografi e vjetër, u botua më 1 gusht të vitit 1911, në “New York Times” – tabloja, që përshkruhet si “malësorë të veriut të Shqipërisë”, vjen nga “Albanian Life”.

Imazhi, sikur e pëshkruan shtypi amerikan, ka gjasa të jetë i lidhur në konfliktet mes shqiptarëve dhe perandorisë turke…

Më Shumë

Policia në Prizren ndalon një person të dënuar me një vit e 25 ditë burg

Me 23 shtator 2022, policia në Prizren ka ndaluar një person të kërkuar me urdhër arrest të gjykatës i cili me aktgjykim të plotfuqishëm...

Prizrenasja që ishte shpallur e zhdukur bashkëjeton me një person në Gjakovë

Është gjetur një femër, e cila më 22 shator 2022, në Stacionin Policor Prizren, nga familjarët e saj është raportuar e zhdukur. Policia ka njoftuar...

Lajmet e Fundit