17.8 C
Prizren
E premte, 24 Maj, 2024

Prizren, Hamdi Isufi, dënohet me 6 vjet burg për shitje të narkotikëve

Gjykata-qekiqiSot, një gjyqtar kryesues në Gjykatën Themelore të Prizrenit e dënoi të pandehurin Hamdi Isufi (ish Trolli) për veprën penale krim i organizuar në lidhje me blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e drogave dhe substancave psikotropike të rrezikshme dhe i shqiptoi atij dënimin prej 4 vjet e 6 muaj burgim dhe një gjobë prej 600 euro, e cila duhet të paguhet brenda 30 ditëve nga data kur ky Aktgjykim bëhet përfundimtar.

Siç njofton EULEX-i, pandehuri u dënua në bazë të marrëveshjes për pranimin e fajësisë. Rasti është ndjekur penalisht nga një prokuror i Prokurorisë Speciale të Kosovës (PSRK).

Më Shumë

Ndahet nga jeta aktori Vasillaq Godo, themelues i teatrit ‘Petro Marko’ në Vlorë

Është ndarë nga jeta aktori Vasillaq Godo, në moshën 81-vjeçare. I lindur në Vlorë, Godo ishte një ndër aktorët themelues të teatrit “Petro Marko”, në...

I konfiskohet leja vozitësit në Prizren

Drejtoria Rajonale e Policisë nw Prizren ka konfiskuar lejen e vozitësit për shkak të kundërvajtjeve të përsëritura në trafik. Shoferi është dënuar me nëntë...

Lajmet e Fundit