21.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

Shaqir Totaj: Askush nuk mund ta ndalë fitoren e PDK-së

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj, është takuar me banorët e disa fshatrave.
Ai, ka thënë se nuk ka askush që do të ndalë fitoren e PDK-së.

“Edhe pse e diel, PDK-ja dhe ekipi i fitores nuk ndalen. Takime e përkrahje e madhe sonte në fshatrat e Atmaxhës, Nashecit e Kobajt. Faleminderit për mbështetjen”, shkruan ai në Facebook.

“Takime të mrekullueshme në fshatrat e rajonit të Lumbardhit me partnerët boshnjak nga koalicioni VAKAT. Nuk ka asgjë që e ndalon fitoren tonë me 19 Nëntor”.

Jasharaj: Ka nevojë për më shumë inspektorë, jo për testim të mësimdhënësve

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), Rrahman Jashraj, ka thënë se ata arsyeshëm e me plot argumente i kanë...

Policia gjatë 24 orëve ka shqiptuar 2 mijë e 25 gjoba trafiku

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 2 mijë e 25 gjoba trafiku. Sipas policisë, gjatë kësaj periudhe kanë...

Fitorja e Kosovës

Lajmet e Fundit