13.8 C
Prizren
E hënë, 4 Mars, 2024

Vazhdojnë punimet në rregullimin e hapësirës përgjatë lumit “Mirusha” në Malishevë

Punimet në rregullimin e hapësirës përgjatë lumit Mirusha në qytetin e Malishevës, apo rregullimi shëtitores dhe shtegut për biçikleta, janë duke vazhduar sipas planifikimit dhe brenda këtij viti, pritet edhe rregullimi i tërësishëm i kësaj hapësire, e cila do të ketë rol të shumëfishtë dhe jo vetëm pamje të bukur.

Punimet në rregullimin e kësaj hapësire, të mërkurën i ka parë nga afër edhe nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i cili është njoftuar nga punëkryesi me punimet e deritanishme.

“Ndërtimi apo rregullimi i kësaj hapësire, përveç që do të ketë një pamje të bukur, do të ketë edhe rol të shumëfishtë, e mbi të gjitha, me rregullimin e shtratit dhe hapësirës përreth, do të zvogëlohet edhe mundësia e vërshimeve, pasi kjo do ta pengoj daljen nga shtrati të lumit, në këtë pjesë”, ka thënë Berisha.

Më Shumë

32 aksidente brenda 24 orëve, policia shqipton mbi 2 mijë gjoba

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 32 aksidente trafiku. Sipas njoftimit, 15 prej tyre kanë qenë me të...

Gjermani: Mungesa e fuqisë punëtore pengon ekonominë

Mungesa e fuqisë punëtore - të kualifikuar apo dhe pa kualifikime - po pengon zhvillimin ekonomik nëGjermani. Sipas Ministrit Federal të Punës Hubertus Heil, mungesa e...

E përsosur je

Lajmet e Fundit