Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Prizren / Dështon gjykimi ndaj të akuzuarve për dhënien e banesave pa kriter për shoqatat e dala nga lufta
  • Hoti zgjidhet Kryetar i Degës së LDK-së në Rahovec
  • Inspektori i ndërtimit në Prizren,Nexhmedin Musliu, mohon fajësinë
  • Drejtori i shkollës në Malishevë dënohet me burg efektiv dhe me gjobë për marrje ryshfeti
  • Policia arreston 38 persona për 24 orë
  • Ngordhja e peshqve në Mirushë: Instituti Kombëtar i Shëndetësisë, thirrje të mos helmohet mjedisi
  • Komuna e Prizrenit kërkon nga stafi civil të mos angazhohen nëpër parti (VIDEO)

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost