13.8 C
Prizren
E martë, 21 Mars, 2023

100 për qind

Maturantët e gjimnazit “Loyola-Gymnasium” në Prizren, në Testin e Maturës, kalueshmërin e kanë arritur 100 për qind.

“Rezultatet e jashtëzakonshme në Testin e Maturës Shtetërore dhe në Testin e Arritshmërisë gjatë vitit shkollor 2021-2022 janë dëshmi e angazhimit dhe punës së përbashkët, prandaj sot të gjithë jemi të lumtur. Le të shërbejnë këto rezultatet si forcë inkurajuese për të vijuar përmbushjen e misionit tonë në kohë dhe sfida të reja” njofton Asociation “Loyola-Gymnasium” në Prizren.

Më Shumë

Përleshje mes nxënësve në një shkollë fillore në Prizren, 15-vjeçari ther me thikë shokun e klasës

Rrahjet e përleshjet mes nxënësve në shkollat fillore e të mesme janë shumë të shpeshta. Drejtoritë shpesh detyrohen të kërkojnë ndihmën e Policisë për...

Bukëpjekësi nga Hasi impresionon kroatët me çmimin e lirë të bukës

Bukëpjekësi shqiptar Lulëzim Qenaj ka vendosur t’i gëzojë qytetarët në Kroaci duke e ulur çmimin e bukës së bardhë në 60 centë, nga 1.60...

Lajmet e Fundit