0.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

MPB shpall konkurs për 200 vende pune, paga është gati 430 euro

Bazuar në nenin 79, 80 dhe nenin 81 paragrafi 2, nenparagrafi 2.2 të Ligji nr. 06/L-114 për Zyrtarët Publikë dhe nenin 7 dhe 8 të Rregullores (QRK) nr. 04/2022 për Procedurat Konkurruese dhe Pranimi për Nëpunësit Administrativ dhe Mbështetës, Ministria e Punëve të Brendshme, më datë 21.12.2022, bën shpalljen e Konkursit Publik për zyrtar administrativ.

Sipas konkursit, numri i pozitave të lira është 200 ndërsa lloji i pozitës është nëpunës administrativ dhe mbështetës.

Paga mujore bruto është 423.85 Euro ndërsa peridha e kontratës është me afat të caktuar, një vit.

Vendi i punës është në Qendrat për Pajisje me Dokumente dhe Qendrat për Regjistrimin e Automjeteve në Komunat e Kosovës në: Mitrovicën e Veriut, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviç.

Më Shumë

“Të gjithë miqtë e mi vdiqën atje” – adoleshentja ukrainase rrëfen tmerret që ka përjetuar në Mariupol

Adoleshentja ukrainase ka treguar disa histori të tmerrshme që kishte kaluar në qytetin jugor të Mariupolit, kur ishte nën sulmet e ashpra ruse. Në një...

24 vjet nga masakra e kryer nga forcat serbe në Rogovë të Hasit

Sot u bënë 24 vjet nga masakra që është kryer nga forcat serbe në fshatin Rogovë të Hasit, ku ranë në pritë luftëtarë të...

Lajmet e Fundit