3.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Nëntor, 2023

Fusnota zë vend në draftin e Ligjit për muzetë

MuzeoKosovesNë një draftligj për muzetë që u është prezantuar punonjësve të trashëgimisë kulturore nga Ministria e Kulturës e Këshilli i Evropës, ka zënë vend edhe fusnota, shkruan Koha Ditore.

“Ky përkufizim është pa paragjykim ndaj qëndrimit të statusit dhe është në pajtim me Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara dhe Mendimin e GJND-së për Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës”, është vërejtja e vendosur në fund të faqes së parë të draftit një kopje të të cilit e ka siguruar gazeta.

Më Shumë

Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Lanovicë

Familjarë të dëshmorëve, veteranë e invalidë të luftës së UÇK-së, qytetarë dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme ,të martën ishin të pranishëm në orët...

Erdh dimri, shkollat e Suharekës pa dru e pelet

32 shkolla të komunës së Suharekës nuk janë furnizuar këtë vit me lëndë djegëse për ngrohje. Kjo për arsye se, lënda e kompanisë fituese...

Lajmet e Fundit