16.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Kompletohet ekzekutivi i Rahovecit

Rahoveci6-21Tash e tutje kryetari i komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi, do të punojë me kapacitete të plota qeverisëse, sepse tashmë është kompletuar emërimi nga ana e tij i të gjithë drejtorëve të drejtorive përkatëse.

Kryetari Vehapi ka kompletuar qeverinë komunale me këta emra: Behar Rama, drejtor i Arsimit (PDK), Salih Sallteku, drejtor i Administratës (PDK), Lulzim Sylejmani, drejtor për Buxhet dhe Financa (PDK), Fehim Fetoshi, drejtor i Shërbimeve Publike (PDK), Fehmi Hoxha, drejtor për Urbanizëm dhe Mjedis (PDK), Muhamed Behra, drejtor për Punë Inspektuese (PDK), Lulzim Hasku, drejtor për Bujqësi (PDK), Munib Durguti, drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale (PD), Avdullah Kryeziu, drejtor për Ekonomi dhe Zhvillim (LDK), Osman Hasku, drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport (LDK) dhe Kujtim Popaj, drejtor për Kadastër dhe Gjeodezi (LDK).

Më Shumë

Balje për kalimin e mundshëm në Grupin Parlamentar të LDK-së: Nuk di çfarë vjen, por për bashkëpunim jam

Deputetja e Grupit Parlamentar 6+, Duda Balje, ka deklaruar se kohëve të fundit ka shumë mospajtime me Qeverinë e Kosovës, ku edhe bën pjesë...

Mjeku kosovar bëhet drejtor në AstraZeneca

Mjeku kosovar, Arbër Shehu, ka njoftuar se nga nëntori do të shërbejë si Drejtor i Asociuar Mjekësor në AstraZeneca. Madje, ai këtë detyrë do ta...

Lajmet e Fundit