22.8 C
Prizren
E mërkurë, 10 Gusht, 2022

“Loyola–Gymnasium” në Prizren shpall konkurs për mësimdhënës/mësimdhënëse

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për mësimdhënës/mësimdhënëse.

VENDE TË LIRA PUNE

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lira këto vende pune:

1. Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të matematikës (me gjysmë norme);
2. Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të kimisë (me gjysmë norme);
3. Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjeografisë (me gjysmë norme);
4. Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës latine (me gjysmë norme).

 

Kushtet që duhet të plotësohen:

-Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);
-Letër motivuese;
-CV;
-Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);
-Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.

Dokumentet shtesë:

-Certifikata të trajnimeve;
-Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot, deri më 14.08.2022, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, në:
alg-info@alg-prizren.com.

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në alg-info@alg-prizren.com ose telefononi në nr. +383-44-434-087.

Menaxhmenti i ALG-së

Më Shumë

“Dil prej shpisë, se t’prej edhe e pi gjakun tënd”/ Djali bashkë me gruan e kërcënojnë dhe rrahin nënën e moshuar

Në një familje në lagjen ‘Arbana’ të Prizrenit, djali bashkë me nusen e tij, dyshohen se kanë keqtrajtuar nënën e moshuar. Sinjali mëson se rastin...

Dy të arrestuar për prostitucion në Prizren

Dy persona janë arrestuar për ushtrim të prostitucionit në Prizren. I arrestuari është shtetas i Kosovës, kurse e arrestuara shtetase e Shqipërisë. “Janë arrestuar dy të...

Lajmet e Fundit