16.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Ministria e Kulturës sjell plotë aktivitete për të rinj gjatë muajit gusht

Në njoftimin e ministrisë thuhet se programi i këtij aktiviteti do të promovojë dhe adresojë çështjet thelbësore për të rinj si aftësimin profesional dhe punësimin e të rinjve, shëndeti mendor dhe riprodhues, aktivizimi rinor në nivel dhe qendror, rekreacioni dhe aktivitet e kohës së lirë, vullnetarizmi, integrimi dhe mbrojtja e të rinjve të margjinalizuar, transmeton klankosova.tv.

Kjo ngjarje do të organizohet në bashkëpunim vendorë dhe ndërkombëtarë nga data 2 gusht deri më 27 gusht.

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit