34.8 C
Prizren
E shtunë, 20 Korrik, 2024

Ofertat e “Bashkimi Reisen” për pushime të paharrueshme në Velipojë

Oferta Verore në Hotel Holiday, Velipoj 

Përjetoni një pushim të mrekullueshëm në bregdetin e Velipojës me ofertën tonë të veçantë!
 Hotel Holiday
Data e vlefshmërisë: Deri më 30 Qershor
Për periudhën deri më 30 Qershor, ofrojmë çmimet e veçanta për akomodimin në Hotel Holiday në Velipojë!
Për çdo rezervim deri në 5 nete, ju mund të përfitoni nga këto cmimet e veçanta:
– Paketa 1 natë/2 ditë: 29€ për person
– Paketa 2 netë/3 ditë: 58€ për person
– Paketa 3 netë/4 ditë: 87€ për person
– Paketa 4 netë/5 ditë: 116€ për person
– Paketa 5 netë/6 ditë: 145€ për person
Çmimi përfshin:
– Akomodimin në Hotel Holiday
– Mengjesin dhe Darkën
– WiFi në të gjitha zonat
– Akses në pishinë
– Parkim falas
 Për rezervime dhe informacione të tjera:
– Telefon: +383-44-101-502 (Viber/WhatsApp)
– Telefon shtesë: +383-44-679-032 (Viber/WhatsApp)
Mos e humbni këtë shans për një pushim të mrekullueshëm në bregdetin e Velipojës! Rezervoni tani dhe përfitoni nga kjo ofertë e kufizuar!

Ofertë për Hotel Real Velipojë

Çmimi: 30€ për person për natë
Paketat:
1 Natë / 2 Ditë – 30€ për person
2 Netë / 3 Ditë – 60€ për person
3 Netë / 4 Ditë – 90€ për person
4 Netë / 5 Ditë – 120€ për person
5 Netë / 6 Ditë – 150€ për person
Bileta kthyese me autobus: 15€ për person
Përfshihet në çmim:
Akomodimi në Hotel Real Velipojë
Akses në plazh
Akses në pishinë
Wi-Fi falas
Mëngjes dhe darkë
Parking falas
Detaje Kontakti:
 +383 44 679 032
Rezervoni tani dhe shijoni pushimet tuaja në Velipojë!

Oferta Verore në Hotel Lakaj, Velipoj

Përjetoni një pushim të mrekullueshëm në bregdetin e Velipojës me ofertën tonë të veçantë!
Hotel Lakaj
Data e vlefshmërisë: Deri më 30 Qershor
Për periudhën deri më 30 Qershor, ofrojmë çmimet e veçanta për akomodimin në Hotel Lakaj në Velipojë!
Për çdo rezervim deri në 5 nete dhe 6 dite, ju mund të përfitoni nga këto paketa:
– **Paketa 1 natë/2 ditë**: 40€ për person
– **Paketa 2 netë/3 ditë**: 80€ për person
– **Paketa 3 netë/4 ditë**: 120€ për person
– **Paketa 4 netë/5 ditë**: 160€ për person
– **Paketa 5 netë/6 ditë**: 200€ për person
Çmimi i paketave përfshin:
– Akomodimin në Hotel Lakaj
– Mengjesin dhe Darkën
– Aksesin në pishinë
– Transportin nga hoteli në plazh dhe nga plazhi në hotel
Opsion shtesë:
– Bileta kthyese me autobus: 15€ për person
 Për rezervime dhe informacione të tjera:
– Telefon: +383-44-101-502 (Viber/WhatsApp)
– Telefon shtesë: +383-44-679-032 (Viber/WhatsApp)
Mos e humbni këtë shans për një pushim të mrekullueshëm në bregdetin e Velipojës! Rezervoni tani dhe përjetoni një përvojë të paharrueshme në Hotel Lakaj!
Mund të jetë një imazh i pishinë dhe teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i dhomë gjumi dhe teksti

Më Shumë

Kalendari i shfaqjeve nga skena për të rritur në ‘Prizrenfest’

Në natën e dytë ‘PrizrenFest’ sjell dy shfaqje në skenën për të rritur, ‘Audienca’ dhe ‘DNA’. Shfaqja “AUDIENCA” nga Teatri i qytetit të Prizrenit...

Rahoveci kujton Avdullah Bugarin e Gëzim Hamzën në 26 vjetorin e rënies së tyre

Sot, te Muri i Pikëllimit në Rahovec, u nderua fillimi i luftimeve për Rahovecin, kujtimin për 17 korrikun 1998, kujtimin për martirët dhe dëshmorët...

Lajmet e Fundit