-6.2 C
Prizren
E enjte, 9 Shkurt, 2023

Pasi lirohet arrestohet përsëri Ukë Rugova

uka4

Edhe pse gjykata e apelit sot me vendim e liroj Ukë Rugovën nga paraburgimi, prokurori i njëjtë i EULEX-it urdhëron policinë e EULEX-it që ta arrestojnë Ukë Rugovën për çështje të njëjtë, dhe ai arrestohet menjëherë pasi lirohet nga paraburgimi në Lipjan.

“Kjo e vërteton se prokurori i EULEX-it nuk din ose nuk donë ta dijë se askund nuk mundet dikush tè arrestohet dy herë për çështje te njëjtë,kjo ndodhi vetëm nè Kosovë dhe nga ata qe kanë ardhur të na ndihmojnë nè respektimin e sundimit tè ligjit”, ka thënë Tomë Gashi avokat i Izet Beqiri i dyshuar nè rastin e njëjtë me Ukë Rugovën.

Lirohet Ukë Rugova

Uke Rugova eshte liruar nga paraburgimi, me vendim te nje gjyqtari te Gjykates se Apelit.
Me vendim të Gjykatës së Apelit në Prishtinë më në fund, pas 4 muajve është liruar nga paraburgimi i padrejtë Ukë Rugova, djali i Presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova.

Ai është duke u hetuar në një rast penal i cili në raport me të ka ma tepër të bëjë me çështje të teorisë juridike, se sa të veprimeve të tij faktike.

Hetimi penal ndaj tij është shfrytëzuar nga policia e EULEX’it të hyjë pa të drejt në rezidencën e Presidentit historik të Kosovës Dr. Ibrahim Rugova”, ka thënë Tomë Gashi, avokat i Izet Beqirit, i dyshuar në çështjen penale të Ukë Rugovë./express/

Më Shumë

Puhi

Enver Sulaj Petalet të bien mbi qerpikë S’ke sy As veshë Buzëqeshja të ndjekë si hije. Lehtë mbi faqe Të bie dora S’e ndjen zjarrin. Si dje, sot, në çdo mot Rrjedhë koha Na...

Punëtori i gurthyesit në Suharekë vdiq pas lëndimeve nga një makineri që po e testonte

Një punëtor ka vdekur pas lëndimeve që ka marrë nga një makineri të cilën ishte duke e testuar në vendin ku punonte. 51-vjeçari nga Suhareka...

Lajmet e Fundit