Sipas institutit, kjo situatë e krijuar meteorologjike do të kushtëzoj mot kryesisht të vranët dhe me reshje të kohë pas kohëshme të shiut dhe borës.

“Në viset e larta, pos reshjeve të dendura të borës edhe temp