-0.2 C
Prizren
E martë, 5 Dhjetor, 2023

Begajt nuk i pëlqen Udhëzimi Administrativ

RagipBegaj-kryetariMalishevesKryetari i Malishevës,Ragip Begaj, e vlerëson të vështirë zbatimin e Udhëzimit Administrativ, në të cilën parashihet, që katër të punësuar të bëhen pjesë e stafit të tij me status të përkohshëm.
“Është problem pasi që cilido nga shërbyesit civil që t’i thuash eja në këto pozita të përkohshme , normalisht që nuk do të pranojnë më dëshirën dhe vullnetin e vet të lënë pozitën e përhershme “,tha Begaj.

“Më së miri do të ishte që për këto pozita të lejohej rekrutimi i ri dhe kryetarët t’i përzgjedh, ashtu si i zgjedhin drejtorët e drejtorive komunale e jo të kërkohet nga nëpunësit civil t’i lënë pozitat e tyre të përhershme për të ardhur në një pozitë të përkohshme”.

Begaj tregon se e ka të vështirë të marrë një vendim që të kërkojë nga ndonjë punëtorë, që të lë punën e përhershme për një pozitë të përkohshme. /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Zbathur shëtitët nëpër buzët tua

Poezi nga Visar Zhiti Zbathur, Vetëm zbathur Shëtitet nëpër buzët tua. Këmbët mu mbushën Me petale të kuqe puthjesh Që më bien gjatë ecjes. Dhe kështu u krijuan yjet Në qiellin tonë...

Vetëvendosje në Prizren kërkon mbledhje të jashtëzakonshme për faljen e borxhit të tatimit në pronë

Kuvendi i Prizrenit, në fillim të muajit shkurt me shumicë votash kishte miratuar rekomandimin për faljen e borxhit prej 100 euro për tatimin në...

Me sytë nga shorti

Lajmet e Fundit