12.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Filloi realizimi i projektit ‘Krijimi i ambientit turistik në malet e Kabashit dhe të Korishës’

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik e Komunës së Prizrenit, në kuadër të projekteve për zhvillimin e turizmit malor, filloi të hënën realizimin e projektit ‘Krijimi i ambientit turistik në malet e Kabashit dhe të Korishës’, i cili destinacion është mjaft i vizituar nga turistët dhe qytetarët e Kosovës. 
 

Ky investim, në këtë ambient turistik, do të ndikoj pozitivisht në zhvillimin e turizmit të Komunës së Prizrenit.

Më Shumë

Kosova merr Mirënjohje të Veçantë për Përfaqësim Shtetëror në Bienale të Venecias

Doruntina Kastrati dhe instalacioni skulpturor “Heshtjet Kumbuese të Metalit dhe Lëkurës” u nderua me “Mirënjohje të Veçantë për Përfaqësim Shtetëror” në ceremoninë e edicionin...

Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Karamanoglu Mehmetbey nga Turqia

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren dhe Universiteti Karamano?lu Mehmetbey nga Turqia, sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi. Siç bëhet e ditur sipas njoftimit, marrëveshja është...

Lajmet e Fundit