14.8 C
Prizren
E martë, 27 Shtator, 2022

“Loyola–Gymnasium” në Prizren shpall konkurs për një mësimdhënës/mësimdhënëse të biologjisë

Asociation “Loyola–Gymnasium” ka shpall konkurs për një mësimdhënës/mësimdhënëse të biologjisë.

Konkursi është shpallur sot dhe mbyllet më 28.08.2022.

VENDE TË LIRA PUNE

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lirë këtë vend pune:

 

  1. Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të biologjisë (me gjysmë norme) -zëvendësim për gjashtë muaj

Kushtet që duhet të plotësohen:

-Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);

-Letër motivuese;

-CV;

-Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);

-Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.

Dokumentet shtesë:

-Certifikata të trajnimeve;

-Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot, deri më 28.08.2022, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, nëalg-info@alg-prizren.com.

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në alg-info@alg-prizren.com ose telefononi në nr. +383-44-434-087.

Formularin e aplikimit për punësim mund ta gjeni këtu: https://bit.ly/3OYQsla

 

Më Shumë

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës me pakicë. Për secilin...

Aksident në Prevallë, dy të lënduar

Dy persona janë lënduar në një aksident trafiku në Prevallë të Prizreni. Aksidenti ka ndodhur mes një automjeti dhe një motoçiklete. “Ka ndodhë një aksident trafiku...

Lajmet e Fundit