19.8 C
Prizren
E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Muja shpërblen me një drejtori bashkëfshatarët e tij në Zhur

Ramadan Muja fushatKryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, ka shpërbëlyer me një derjtori bashkëfshatarët e tij në Zhur.

Ai në në seacën e Kuvendit Komunal, për drejtor të Drejtorisë së Shëndetësisë, ka emëruar dr. Zyber Rizanajn. Emërimi i Rizanajt është bërë në momentitn e fundit të shpalljes së emrave për drejtorë të Ekzekutivit.

Rizanaj ishte propozuar për drejtor të Drejtorisë së Shëndetësisë nga Dega e PDK-së në Zhur. Emri i tij ishte dërguar pas mbledhjes së Kryesisë së Degës në Prizren, ku edhe ishin dhënë propozimet e para për drejtorë të Ekzekutivit të Prizrenit.

Burimet e “PrizrenPress”-it brenda PDK-së bëjnë të ditur se kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, në çdo mbledhje të Kryesisë së Partisë ka ngritur shqetësimin e mosshpërblimit me drejtori për bashkëfshatarët e tij në Zhur.
”Muja çdo herë është ankuar se Zhuri është anashkaluar deri më tash sa i përket pjesëmarrjes në Ekzekutiv”, tregon me kusht anonimiteti një zyrtar i lartë i PDK-së.

Sipas të njëjtit burim kryetari Muja,  deri në momentin e fundit të shpalljes së emrave të drejtorëve të Ekzekutivit, në tavolinë për drejtor të Drejtorisë së Shëndetësisë ka pasur emrin tashmë të ish-drejtorit, Nexhip Berishës.
“ Me këtë ndryshim jemi ‘habitur’ të gjithë”, tregon burimi i ‘PrizrenPress-it’.

Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, pas tre muaj,ka shpellur të mërkurën pjesërisht emrat e drejtorëve të Ekzekutivit. Emrat drejtorëve janë publikuar në mbledhjen e Kuvendit Komunal.Partitë e minoriteteve, ndërkaq nuk i kanë sjellë ende merat e tyre.

1. Administrata,Ilir Baldeda;

2. Ekonomi dhe Financa,(KDTP);

3. Shërbime Publike,Hasan Hasani;

4 .Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinor,Nijazi Kryeziu;

5. Gjeodezi dhe Kadastër, (KDTP);

6. Arsimi dhe Shkenca,Nexhat Çoçaj;

7. Shëndetësi, Zyber Rizanaj;

8. Zhvillim dhe Turizëm, Mensur Bytyçi;

9. Emergjenca dhe Siguria,(Vakat);

10. Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Pal Guci;

11. Kulturë, Rini dhe Sport, Arhim Ajazi’
12. Punë dhe Mirëqenie Social, Hazir Shala

13.Inspektoriat, Bedri Bytyçi;

/PrizrenPress/

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit