3.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Nëntor, 2023

Prizren, 30 aktakuza kundër 39 personave

Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetepesë (75) aktakuza kundër tetëdhjetetetë (88) personave, për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar gjashtëmbëdhjetë (16) persona dhe janë paraqitur gjashtë (6) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tetë (8) personave.

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës,  gjatë 24 orëve të fundit ka bërë një (1) kërkesë për caktim të paraburgimit të tre (3) personave.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar gjashtë (6) persona, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy (2) personave, si dhe ka ngritur tridhjetë (30) aktakuza kundër tridhjetekatër (34) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka parashtruar një (1) kërkesë për caktim të masës së paraburgimit ndaj një (1) personi. Ndërsa, nga kjo prokurori janë ngritur tridhjetë (30) aktakuza kundër tridhjetenëntë (39) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurori ka ndaluar tre (3) persona në kohëzgjatje prej 48 orëve, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi dhe ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar katër (4) persona në kohëzgjatje prej 48 orësh për kryerjen e veprave të ndryshme penale, si dhe ka parashtruar një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, kundër një (1) personi.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar dy (2) persona, si dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për vepra të ndryshme penale.

Më Shumë

Policia jep detaje për rastin e grabitjes së armatosur në Suharekë

Policia e Kosovës ka dhënë detaje rreth grabitjes së armatosur që ndodhi të mërkurën në Suharekë. Sipas policisë, katër të dyshuar të maskuar kryen grabitje...

Superliga e Kosovës/ Liria-Feronikeli

Superliga e Kosovës në futboll do të vazhdojë gjatë ditës së sotme me dy ndeshje interesante në kuadër të javës së 15-të. Në stadiumin “Sami...

Lajmet e Fundit