12.8 C
Prizren
E hënë, 27 Mars, 2023

Prizren: Gjykimi ndaj ish-përmbarueses private, e akuzuara propozon dëgjimin e një dëshmitari

Në Gjykatën Themelore në Prizren, të premten, e akuzuara ish-përmbaruesja private, Saranda Kuçi ka propozuar që në cilësi të dëshmitari të dëgjohet Bajrush Gashi.

Propozimin e të akuzuarës Kuçi, e ka aprovuar kryetarja e trupit gjykues, gjykatësja Raima Elezi.

Kuçi po akuzohet se duke vepruar në kundërshtim me Ligjin për Procedurën Përmbarimore, ka urdhëruar përmbarimin duke e konfiskuar traktorin tipit “Hurmilan-XA6062” në oborrin e shtëpisë së të dëmtuarit Xh.G, i cili nuk ishte pronë e tij, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Po ashtu, në këtë seancë i dëmtuarit Xhavit Gegaj ka thënë se përmbaruesja nuk ka pasur të drejtë të shkoj në shtëpinë e tij dhe se me veprimet e të njëjtës është ofenduar.

Vërejtje në deklarimet e të dëmtuarit Gegaj, ka paraqitur mbrojtësi të akuzuarës Kuçi, avokat Sylë Hoxha dhe vet e akuzuara, duke cilësuar deklarimet e tij si të pavërteta dhe në kundërshtim me provat materiale.

Tutje, është bërë leximi i shkresave të lëndës, e që avokati Hoxha ka paraqitur vërejtje në provën e propozuar nga prokuroria dhe atë, ankesën e të dëmtuarit Gegaj e paraqitur në Odën e Përmbaruesve Privat të Kosovës me arsyetimin se e njëjta nuk është objekt i akuzës.

Prokurori Metush Biraj, ka thënë se të gjitha provat e propozuara në aktakuzë janë të ndërlidhura me rastin e që janë objekt i aktakuzës dhe nuk ka kurrfarë rëndësie se kur është parashtruar ankesë në Odën e Përmbaruesve Privat të Kosovës.

Më Shumë

Pasardhësi i mundshëm i Putinit thotë se vendet e NATO-s janë palë në konflikt në Ukrainë

Sekretari i Këshillit të Sigurisë të Rusisë, Nikolai Patrushev, ka pohuar se NATO është palë në luftën në Ukrainë. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi,...

I dha fund marrëdhënies me Kristin, Keisi komenton raportin me djalin e aktorit: Nuk kishim kimi!

Të shumta kanë qenë aludimet për ndarjen e menjëhershme të tyre. Disa mendojnë se shkaku ishte Sabiani, disa të tjerë thonë se ata nuk...

Lajmet e Fundit