5.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Dhjetor, 2022

Punime në rrjet | Këto fshatra të Dragashit nuk do të kenë rrymë

14.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rapqa (Kodi: 30036009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Më Shumë

Lajmet e Fundit