32.8 C
Prizren
E shtunë, 20 Korrik, 2024

Punime në rrjet/ Këto fshatra të Hasit nuk do të kenë rrymë të shtunën

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike të shtunën në disa fshatra të Hasit të Prizrenit, raporton PrizrenPress

01.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (kodi: 30000014) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrim/përforcim i shtyllave të dëmtuara.)

PrizrenPress.com

Më Shumë

Lajmet e Fundit