20.8 C
Prizren
E hënë, 15 Gusht, 2022

Zgjedhën kryetarët e fshatrave Nagac dhe Celinë të komunës së Rahovecit

Në fshatrat Nagac dhe Celinë të komunës së Rahovecit, komisioni për zgjedhjen e kryetarëve të këshillave të fshatrave, lagjeve urbane dhe vendbanimeve, ka zhvilluar takimet e parapara, ku në të dy lokalitetet u zgjodhën kryetarët e këshillave të fshatrave Nagac dhe Celinë.

Arian Gashi u zgjodh me shumicë votash, kryetar i këshillit të fshatit Nagac dhe Muhamet Ramadani, po ashtu u zgjodh kryetar i këshillit të fshatit Celinë.

Po ashtu u vendos edhe për përbërjen e këshillit të fshatit dhe numrit të anëtarëve.

Takimet për zgjedhjen e kryetarëve të këshillave të fshatrave, lagjeve urbane dhe vendbanimeve të komunës së Rahovecit, organizohen nga anëtarët e Kuvendit Komunal Rahovec dhe Ekzekutivit Komunal.

Më Shumë

Donald Trump është nën hetime për shkelje të Aktit të Spiunazhit

Donald Trump është nën hetim penal për shkelje të mundshme të Aktit të Spiunazhit dhe statuteve shtesë në lidhje me pengimin e drejtësisë dhe...

Presidenti Begaj sot nis vizitën dyditore në Kosovë

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj më 15 dhe 16 gusht realizon vizitën e parë zyrtare në Kosovë. Begaj do të takojë drejtuesit më të lartë...

Lajmet e Fundit