Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Mbi 15 ambasadorë dhe zyrtarë të lartë e vizituan Prizrenin
  • “Më mirë të vritem i pafajshëm nga fajtorët, se t’i vras të pafajshmit shkaku i fajtorëve”
  • Kërcënohet një person në Prizren
  • Mjete të pashpërthyera në Prizren
  • Në Prizren shpërndahet mish me automjete për kufoma
  • PDK-ja e cilëson kundërthënës koncesionimin e një prone komunale në Prizren
  • Drejtoria e Shëndetësisë së Prizrenit akuzon Ministrinë për sabotim

© 2017 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost