13.8 C
Prizren
E shtunë, 18 Maj, 2024

Zhuri pa ujë të pijshëm

Vazhdojnë problemet e kamotshme të furnizimit të fshatit Zhur me ujë të pijshëm. Këtë shqetësim¸ banorët për dekada ua drejtojnë institucioneve përgjegjëse.

Kryetari i Bashkësisë Lokale, Behar Begaj thotë se problemi i ujit në Zhur ka mbetur vetëm premtim zgjedhor.

Menaxheri i kompanisë “Hidroregjionit jugor”, Zenel Zenelaj, thotë se në Zhur ka humbje teknike dhe keqpërdorim të ujit.

Nga Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prizren thonë se sivjet do t’i japin zgjidhje këtij problemi.

Ky projekt është në fazën e tenderimit, ndërsa do të ketë kosto rreth 700 mijë euro.

Më Shumë

Lajmet e Fundit