2.8 C
Prizren
E hënë, 30 Janar, 2023

Botuesit presin nënshkrimin e ministrit

Libri-10euroNdryshe prej viteve të kaluara, sivjet Ministria e Kulturës ka shpallur tri konkurse që kanë të bëjnë me librin e për të cilat ka ndarë 80 mijë euro. Njëri ka të bëjë me përkrahjen e botimeve, tjetri të revistave ndërsa i treti për blerjen e librave.

Anëtarët e Këshillit të Librit, të cilët janë të thirrur nga Ministria e Kulturës për përzgjedhjen e titujve të librave për blerje e për botim, i kanë mbajtur mbledhjet lidhur me këto konkurse që një muaj e gjysmë dhe i kanë përzgjedhur edhe titujt për blerjen e librave, edhe revistat, edhe librat për botim,shkruan Tribuna

Botuesit që kanë konkurruar në këto konkurse janë lodhur duke pritur. “Njoftimi për pranim të projektit ka ardhur me 5 prill të këtij viti. Ndërkaq, për një afat prej 10 ditësh është kërkuar që të dorëzohen dorëshkrimet në mënyrë që të ndahen mjetet

Më Shumë

Zyrtare: Caktohet vendi mikpritës për Kupën e Amerikës 2024

Kupa e Amerikës 2024” do të luhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. CONMEBOL, organi qeverisës i futbollit të Amerikës së Jugut dhe CONCACAF, organi...

Policia kërkon ndihmë për kapjen e këtyre tri grave, morën telefonin e huaj në një qendër tregtare në Prizren

Sektori i Hetimeve të Stacionit policor Prizren njofton se është duke zhvilluar hetime lidhur me veprën penale Vjedhje, që ka ndodhur me datë 29.12.2022 në...

Lajmet e Fundit