13.8 C
Prizren
E hënë, 29 Maj, 2023

Kaq shiten sot nafta, benzina dhe gazi

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka treguar se sa mund të kushtojë sot maksimalisht një litër naftë, benzinë dhe gaz.

1 euro e 71 centë do të jetë çmimi i naftës për sot, i benzinës 1 euro e 36 centë, ndërsa i gazit 0.77 centë.

Ministria e Tregtisë ka vendosur që gjatë krizës globale që ka përfshirë edhe Kosovën, ta caktojë marzhën e fitimit për industrinë e karburanteve në vend.

Më Shumë

Lajmet e Fundit