25.8 C
Prizren
E hënë, 20 Maj, 2024

Koalicioni AAK-LDD, ndryshimi i ardhshëm i Prizrenit

kabashiiiKandidati i koalicionit AAK-LDD, për kryetar të Prizrenit, Lulëzim Kabashi,ka zhvilluar fushatën zgjedhore në fshatin Gërnçar dhe në lagjen “28 Nëntori” në Prizren.

Në të dy dubimet, Kabashi ka prezantuar platformën e tij zgjedhore për qeverisjen e komunës së Prizrenit gjatë mandatit të ardhshëm katër vjeçar.

Ai para banorëve të Gërnçares tha se platforma zgjedhore e koalicionit AAK-LDD, synim kryesor ka zhvillimin ekonomik të vendit. Sipas tij, zhvillimi ekonomik do të realizohet përmes katër shtyllave kryesore, që janë funksionalizimi i zonave industriale, investimeve në bujqësi, turizëm dhe ndërtim.“ Të gjitha këto katër shtylla do të krijojnë vende të reja të punës, dhe i kemi vënë synim vetës që gjatë mandatit të ardhshëm katërvjeçar, secila familje në komunën e Prizrenit, të ketë së paku një anëtar të punësuar”, tha Kabashi.

Ai premtoi se në këtë fshat do të realizojë rregullimi i sistemit të ujësjellësit, ndërtimi i objektit të ri të shkollës, rregullimi i rrugëve dytësore pa participim të komunitetit, ndriçimi i fshatit, si dhe rregullimi i rrjetit të kanalizimit. “Po ashtu në këtë fshat do të investohet edhe në sektorin e blegtorisë dhe pemëtarisë”.Kabashi edhe në tubimin në lagjen “28 Nëntori”, premtoi se do të angazhohet që t’i zgjidhë të gjitha problemet dhe kërkesat e kësaj lagjeje.

Ai kërkoi nga elektorati e kësaj lagjeje që të angazhohen maksimalisht për të kërkuar vota.“Zgjedhjet po afrohen, dhe vota është shumë e vlefshme, për të sjell ndryshime e ndryshimet do të vijnë me ardhjen në qeveri të koalicionit AAK-LDD”. / PrizrenPress.com/

 

Më Shumë

Dita Ndërkombëtare e Muzeve: QRTK në Prizren dhe OJQ Educo lidhin memorandum bashkëpunimi

Me rastin e shënimit të 18 majit, Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren dhe OJQ Educo kanë nënshkruar një...

Policia kryen bastisje në Prizren, gjenden substanca narkotike

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se të hënën (më 13.05.2024) në orën 18:00, ka kryer bastisje në një banesë në Prizren. Sipas policisë,...

Lajmet e Fundit