30.8 C
Prizren
E enjte, 21 Shtator, 2023

Komuna e Malishevës, pranon donacion në inventar shkollor nga Zvicra

SHFMU”Emin Duraku” në Dragobil ka pranuar dje një donacion në inventar shkollor, të cilin e ka dhuruar Universiteti i Friburgut nga Zvicra, Komuna Meyrin dhe klubi i futbollit Meyrin. Në kuadër të këtij donacioni është sjellë inventar shkollor prej tyre 164-banka dhe 164 karrige. Po ashtu është pranuar një kabinet i informatikës prej 25 kompjuterëve, ndërsa nga klubi i futbollit Meyrin janë pranuar veshje sportive dhe disa topa.

Ky donacion është rezultat i punës së palodhshme të mërgimtarëve tanë, përkatësisht prof.Agim Paçarizi, prof.Rifat Haxhiu e shumë bashkatdhetarëve tanë, të cilët jetojnë dhe punojnë në Zvicër dhe kanë arritur të realizojë këtë donacion të dobishëm për nxënësit dhe komunitetin shkollor.

Donacioni është pranuar nga drejtori i SHFMU “Emin Duraku” në Dragobil, Arianit Paçarizi, i cili i ka falënderuar bashkatdhetarët tanë, që punojnë dhe jetojnë në Zvicër. Sipas drejtorit Paçarizi, kjo ndihmë ka domethënie të madhe për shkollën, pasi përveç inventarit, janë siguruar edhe kompjuter për kabinetin e informatikës, dhe tani edhe praktikisht kjo lëndë do të zhvillohet edhe në praktikë, sikur që kanë rëndësi edhe ndihmat tjera të cilat i kanë pranuar sot.

Edhe Komuna e Malishevës, i ka falënderuar mërgimtarët tanë, për këtë donacion me rëndësi për këtë shkollë dhe ndihmës së përgjithshme në kuadër të krijimit të kushteve më të mira për mësim në shkollat e Komunës së Malishevës.

Bazuar në komunikimin e realizuar është premtuar të sigurohen edhe donacione të tjera, të cilat do të përkrahin shkollat tona

Dënim unik me nga 12 vjet burgim për dy të akuzuarit për shpërthimin në Zhur, ku kishte vdekur një polic

Gjykata Themelore në Prizren ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Iran Badallit dhe Arben Gashit, duke i dënuar me dënim unik me nga 12 vjet...

“Askush nuk mund ta kopjojë Messin”, thotë bashkëlojtari i tij

Futbollisti Robert Taylor të cilit i është kërkuar të jetë shembull në ekipin e tij, Inter Miami pasi Lionel Messit do t’i jepet një...

Lajmet e Fundit