18.8 C
Prizren
E hënë, 3 Tetor, 2022

Kryesuesi Artan Abrashi vizitoi fshatin Zym të Hasit

Kryesuesi i Kuvendit Komunal Artan Abrashi ka vizituar fshatin Zym i cili është i mbrojtur me ligj të veçantë. Pas Qendrës Historike të Prizrenit, fshati Zym është zona e dytë e mbrojtur me ligj të veçantë të Kuvendit të Kosovës.

Abrashi thotë se Kuvendi Komunal i Prizrenit në Këshillin për Trashëgimi Kulturore të fshatit do të përfaqësohet me dy anëtarë të vet, do të ndërmjetësojë për hartimin e Planit të Konservimit dhe në të ardhmen do të shikojë mundësinë e shfrytëzimit të plotë të mjeteve nga granti i veçantë për realizimin e projekteve në këtë zonë.

Abrashi i ka faledneruar ish anëtarët e Kuvendit Komunal të Prizrenit Bujar Nerijovajn dhe Gëzim Durajn për punën e tyre të deritanishme në këtë Këshill.

Më Shumë

Apeli e kthen në rigjykim rastin e ish-rektorit të Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj

Gjykata e Apelit e ka anuluar vendimin e Gjykatës Themelore në Prizren, duke e kthyer në rigjykim rastin ndaj ish-rektorit të Universiteti të Prizrenit...

Nëna e djalit të Ronaldos i nënshtrohet himenoplastikës për të rifituar virgjërinë

Nëna e njërit prej djemve të Ronaldo Nazario, Michel Umezu, ka bërë të ditur në rrjetet sociale se ka bërë një himenoplastikë për të...

Lajmet e Fundit