13.8 C
Prizren
E martë, 21 Mars, 2023

Lista e kandidatëve që e kanë kaluar testin për gjykatës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka publikuar sonte listën e kandidatëve që e kanë kaluar testin kualifikues për gjyqtar.Testi është mbajtur më 17 nëntor 2019.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës njofton se testin e kanë kaluar 127 kandidatë.

Listën e kandidatëve që e kanë kaluar testin mund ta gjeni te:

Linku

https://www.gjyqesori-rks.org/wp-content/uploads/jobs/34920_Lista_kandidateve_kane_kaluar_testin_kualifikues_pozita_Gjyqtar.pdf?fbclid=IwAR3Z54WKV6oc6gT9fYMQ1ArvgWote8v2eIFY80YnPOeAGBCKfuHyoSv9poA

Më Shumë

Kosova vazhdon importin e mallrave me vendet që nuk e kanë njohur Kosovën

Kosova vazhdon të importojë produkte nga vendet e ndryshme, pavarësisht raporteve të saj ekonomike, politike dhe diplomatike me ato shtete. Të dhënat e fundit të...

FOTOT: Në radhë për ushqimin, pamje nga Turqia pas tërmetit shkatërrimtar

Tërmeti i 6 shkurtit ishte padyshim ndër më të fuqishmit ndonjëherë dhe me pasoja shkatërrimtare për Turqinë e Sirinë. Gazetarët që kanë raportuar nga vendet...

Lajmet e Fundit