18.8 C
Prizren
E mërkurë, 22 Maj, 2024

“Loyola-Gymnasium” dhe “CONCORDIA Projekte Sociale” vijojnë bashkëpunimin

Në një takim të drejtorit të “Loyola-Gymnasium”, Enver Sulaj me drejtoreshën ekzekutive të organizatës ndërkombëtare “CONCORDIA Projekte Sociale”, Mirela Lavriç, është biseduar lidhur me bashkëpunimin e deritanishëm dhe idetë për projekte të reja në të ardhmen.

“ Misioni i përbashkët në edukimin dhe arsimimin e të rinjve dhe dhënia e mundësive të barabarta për të gjithë, vijon të jetë bazë e bashkëpunimit, ku përfitues do të jenë të gjitha komunitetet. Pjesëmarrja në programe të përbashkëta kulturore-artistike, angazhimi i nxënësve të “Loyola-Gymnasium” si vullnetarë, por edhe mbështetja në shkollimin e nxënësve që vijnë nga “CONCORDIA Projekte Sociale” dëshmojnë përkushtimin dhe angazhimin tonë si institucion në dobi të përgjithshme”, tha Sulaj.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

Në këtë takim, të pranishme ishin edhe zv. drejtoresha e “Loyola-Gymnasium”, Shqipe Sharani dhe Gjeneta Çoçaj, koordinatore e “CONCORDIA Projekte Sociale”.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Më Shumë

Murati tregon se si do të funksionojë skema e re e asistencës sociale në Kosovë

Në Objektin e Qeverisë, Kryeministri Albin Kurti dhe ministri i Financave, Hekuran Murati sot morën pjesë në konferencën për shënimin e fillimit të pilotimit...

Përfundon shtrimi i shtresës së parë me asfalt në aksin rrugor që lidh fshatrat Novakë dhe Shpenadi

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se sot është përfunduar shtrimi i shtresës së parë me asfalt në aksin rrugor që lidh fshatrat Novakë dhe...

Lajmet e Fundit