10.8 C
Prizren
E martë, 3 Tetor, 2023

Një grup studentësh nga Universiteti Teknik i Nurembergut vizitoi UPZ-në

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj të premtën ka pritur një grup studentësh nga Universiteti Teknik i Nurembergut – Georg Simon Ohm, kryesuar nga Prof. Dr. med. Morgenstern.

Është një grup studentësh të punës sociale që vizitojnë Kosovën në kuadër të seminarit “Puna Sociale Ndërkulturore” niveli bachelor. Në takim është diskutuar për mundësinë e bashkëpunimit në mes të dy universiteteve.

Rritet numri i turistëve në Kosovë, prijnë nga Gjermania,Shqipëria e Zvicra

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), njofton se është rritur numri i vizitorëve që kanë vizituar Kosovën. “Në gusht 2023, numri i vizitorëve (vendorë dhe...

Fshatrat Gorozhup-Pogaj të Hasit do të lidhen me rrugë

Është nënshkruar protokolli për zbatimin e marrëveshjes për ndërtimin e rrugëve të fshatrave ndërkufitarë që ndërlidhin fshatrat ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë. Nënshkrimi për zbatimin e...

Lajmet e Fundit