“Prej boshnjakut 7 shkije dalin” thuhet në ofendimin e një qytetari, i cili i kishte lënë koment deputetes.

Pas këtyre ofendimeve, ka reaguar edhe vet deputetja e cili ka thënë se kjo fyerje po dhemb shumë.

Sipas, deputetes Balje këto ofendime që po bëhen pa pritur fundin çdo qytetarë do të ketë turp, pasi tre votat e boshnjakëve në Grupin Multietnik ishin Për Trustin.

“Ofendime, ofendime, pa pritur momentin e fundit.Dhe te gjitha ofendimet per tu kuptuar dhe zhgenjimet pa kuptuar votën time sot, kjo fyerje dhemb me shume! Do të keni turp për këtë, shumë shpejt! Dhe për t’ju bërë të ditur këtë, të tre votat e boshnjakëve në Grupin Multietnik ishin Për Trustin!