16.8 C
Prizren
E premte, 22 Shtator, 2023

Vëllait të kryeministrit Thaçi, 10 mijë euro shpërblim

BKSNjë shpërblim në vlerë prej 10 mijë eurove i është dhënë Gani Thaçit, vëllait të madh të kryeministrit Hashim Thaçi, me arsyetimin se ka kryer suksesshëm një aksion të parandalimit të mashtrimeve në industrinë e sigurimeve, shkruan gazeta “JNK”.

Këshilli Administrativ i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), që përbehet nga përfaqësues të kompanive private të sigurimeve, ka vendosur t’i japë shpërblim për punë shtesë zëvendësdrejtorit të BKS-së, megjithëse paga e tij mujore është rreth 3 500 euro.

81 vjet nga Konferenca e Pezës

Konferenca e Pezës është një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë së Shqipërisë, ku u bënë përpjekje për bashkimin e shqiptarëve kundër pushtuesve...

Serwer: Dialogu në duart e përfaqësuesve që kurrë s’kanë qenë të gatshëm ta njohin Kosovën

Daniel Serwer, specialist i fushës për menaxhimin e konfliktit dhe një nga vëzhguesit më të njohur të zhvillimeve socio-politike në Ballkanin Perëndimor, në një...

Lajmet e Fundit