Biletat mund të blihen përmes platformës online në linkun:

https://eu.ebileta.al/biglietteria/listaEventiPub.dohttps://eu.ebileta.al/biglietteria/listaEventiPub.do

Çmimet e biletave janë si në vijim: Veri dhe Jug 5 euro, Lindje 10 euro, Perëndim 20 euro dhe VIP 80 euro.

Kujtojmë se ndeshja Kosovë – Bjellorusi është e fundit për këtë kompetecion të lojërave për Euro 2024. Kosova para kësaj ndeshje e ka edhe ndeshjen me Zvicrën, e cila luhet më 18 nëntor në Bazel. Pa këto dy ndeshje Kosova është në vendin e 4 me 10 pikë, ose 6 më pak se lideri i grupit, Zvicra e cila i ka 16 pikë.