1.8 C
Prizren
E enjte, 23 Mars, 2023

Ftesë publike për dërgimin e poezive

QENDRA “GJENOCIDI NË KOSOVË – PLAGË E HAPUR”, në vazhdën e veprimtarisë në funksion të ndriçimit të gjenocidit në Kosovë, fton të gjithë krijuesit, që me poezitë e tyre, me tematikë krimet serbe, të kontribuojnë në hartimin e një libri poetik.

Poezitë do të botohen nga Qendra “GJENOCIDI NË KOSOVË- PLAGË E HAPUR”, si përmbledhje e veçantë poetike.

Afati i dërgimit: 23 tetor- 20 nëntor 2019.

Dërgimi bëhet në këtë adresë elektronike: ?info@kosovogenocide.com

Redaksia e hartimit të librit e ruan të drejtën e përzgjedhjes dhe botimit të poezive që përmbushin kriterin tematik dhe atë artistik.

Numri i poezive që mund të dërgohen nuk është i kufizuar.

Poezitë të dërgohen me emër dhe mbiemër të autorit.

Në emër të Qendrës “GJENOCIDI NË KOSOVË- PLAGË E HAPUR”

Isuf Sherifi

Më Shumë

Shqyrtohet Projektligji për çmimin e produkteve medicinale

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të mbajë mbledhje. Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për çmimin...

Brozovic edhe më larg Inter-it, gati të përfitojë Barcelona

Marcelo Brozovic nuk është më një figurë qendrore te Inter-i dhe një largim në verë është jashtëzakonisht i mundshëm pasi Barcelona e ka nën...

Lajmet e Fundit