12.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Hapet aplikimi për shtesat për fëmijët e lindur më 2012

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se shtesat për fëmijë do t’i përfitojnë edhe ata fëmijë që kanë lindur në vitin 2012. Aplikimi për të përfituar nga këto shtesa është hapur të enjten.

“Sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë”, ka njoftuar Qeveria e Kosovës. Aplikimi për Shtesa për Fëmijë tashmë do të jetë vazhdimisht i hapur në platformën eKosova.

Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312


Marketing

Bëhu pjesë e objektit më EKSKLUSIV në zemër të Prizrenit.
Ka filluar shitja e banesave dhe lokaleve në objektin “PARKU” me një lokacion të përkryer pranë gjelbërimit.

Më Shumë

Lajmet e Fundit