19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Ka dhe zemërbardhë !

Shkruan: Sahit Osmani 

Ka pemë që çelin e fryte nuk lëshojnë
Ka mendje që zhvishen si gjethet në vjeshtë
Ka trutharë që rrëxohen si drurët e thatë mbi dheun e ftohtë
Por ka dhe zemërbardhë që ndezin dritat e jetës sonë!

Më Shumë

Lajmet e Fundit