8.8 C
Prizren
E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Krasniqi: Murtez Zekolli sjell ndryshimin për Suharekën!

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka prezantuar kandidatin e Suharekës për kryetar të komunës, Murtez Zekollin.

Ai ka cekur se “ndryshimin për Suharekën mund ta sjell Murtez Zekolli, profesori dhe veterani, aktivisti dhe veprimtari i shquar, me vizion për qeverisje transparente dhe llogaridhënëse”.

Krasniqi ka potencuar se kandidati i PDK-së, Zekolli “do të sjell ndryshimin i cili i duhet këtij qyteti dhe qytetarëve që kërkojnë më shumë punë, më shumë projekte cilësore, më shumë transparencë dhe më shumë përfshirje të rinisë në vendimmarrje”.

Postimi i plotë i kryetarit Krasniqi:

Ndryshimin për Suharekën mund ta sjell Murtez Zekolli, profesori dhe veterani, aktivisti dhe veprimtari i shquar, me vizion për qeverisje transparente dhe llogaridhënëse.

Murtezi me moralin e tij të punës, kreativitetin dhe vendosmërinë për zbatimin e programeve konkrete, është garanci se qeverisjen do ta bëjë të qasshme e të barabartë për të gjithë qytetarët e komunës së Suharekës, sepse ai ia di prioritetet qytetarëve, ia di mundësitë komunës dhe ka plan konkret.

Në krye të Suharekës, Murtezi do të sjell ndryshimin i cili i duhet këtij qyteti dhe qytetarëve që kërkojnë më shumë punë, më shumë projekte cilësore, më shumë transparencë dhe më shumë përfshirje të rinisë në vendimmarrje.

Më Shumë

Fjalimet historike të Ismail Qemalit

Nga Sheradin Berisha Kuvendi i Vlorës ishte një nga ngjarjet më të rëndësishme për shqiptarët, në fillim të dhjetëvjeçarit të dytë të shekullit XX-të. Kuvendi...

Propozimi franko-gjerman në dy faza, mashtrim ordiner!

Behxhet Sh. SHALA – BAJGORA Kujt t’i besohet: Qytetarët e Kosovës, në mungesë të informatave zyrtare po bombardohen me propozime të ndryshëm që lëshohen si...

Lajmet e Fundit