Valon Pestisha është i njohur si dizajneri i fustaneve.

Lajmin për vdekjen e dizajnerit e kanë bërë të ditur familjarët e të ndjerit.

Njoftimi mortor:

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!

Me dhimbje dhe pikëllim ju njoftojmë se sot në orët e hershme të mëngjesit, ka vdekur djali i tezës sime Valon Pestisha.

Allahu e mëshiroftë dhe na takoftë me të në Xhennet